Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
RSSPřidejte si naše stránky do své RSS čtečky!
27. července 2008 | Fotogalerie »2008
Summer Camp se konal v malebném údolí Svojanova kousek od Moravské Třebové, počasí docela přálo (jen ve čtvrtek překazil dvoukolovou soutěž v agilitách a coursingu déšť) a ridgebacků se sjelo, až z té zrzavé oči přecházely.
Fanča překvapila hned nadvakrát:
1/ Po nepříjemných zkušenostech ze sdílení cimérky na předchozím táboře s povděkem kvitovala, že máme chatičku jen pro sebe. Hned se v ní zabydlela, vybrala si postel vpravo vzadu a ochotně na ní setrvávala, i když jsem se vzdálila na delší chvíli; koncem týdne jsem jí nechávala i otevřené dveře, aby mohla sledovat dění venku.
2/ Po několikerých (marných) pokusech zlákat ji ke coursingové kariéře konečně přestala zkoumat technické řešení navijáku a rozběhla se za střapečkem - hned na nedělním tréninku, takže si v průběhu týdne střihla coursing ještě dvakrát.
Celý týden byla dobře naladěná a užívala si prázdninový pobyt. Skamarádila se s holkami ze sousedství (Marushka, Sára, Cita, Bazi) a společně s nimi podnikla několik krásných procházek v okolí tábora, pozorovala nadšené sportovce při obdivuhodných výkonech (zejména při pondělních Hrách bez hranic a středečním triatlonu "Eukanuba Železný ridgeback") a sama se zúčastnila soutěže v coursingu a agilitách (nutno říci, že bez varování a v důsledku chvilkové nepozornosti paničky). Soutěžení se zhostila se ctí - v obou případech uzavírala první polovinu startovního pole - a vysloužila si spoustu pamlsků (poličky na poháry zatím do zdi navrtávat nemusíme :-))
Zvládla i test povahy - vzhledem k její nedůvěřivosti k cizím lidem spíše chvalitebně ("chvost pod bruškom" ji ubral body), zato se strašidlem zahaleným do bílého prostěradla si to užila parádně! (Detaily o testu povah RR najdete na stránkách u Kevina)
V pátek se znuděně válela u výstavního kruhu (držet palce našim želízkům v ohni jsem musela za nás obě já) a ubezpečila mne, že je to druh aktivit, které by nám žádnou radost nepřinesly.
Shrnuto a podtrženo: tohle byla akce podle našeho gusta - spousta volnosti a her, trocha soutěžení, krásné prostředí a ridgeback všude kam se podíváš. Příští rok jedeme zas!