Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
Rebel
17. srpna 2008 | Fotogalerie »2008
Titulek je dnes trochu zavádějící - nemá totiž nic společného s Fančou, která usilovně pracuje na svém profilu rhodéského palácového psíka, ale s mojí nedávnou akvizicí. Při krátké cestě do Kalifornie jsem rezignovala na nákup hadříků, s nějakým ulítlým hollywoodským obojkem Fanča také nakonec ostrouhala: místo toho jsem "ušetřila" výhodným nákupem digitální zrcadlovky za znehodnocené dolary. A tak máme doma Canon Rebel Xsi.
Za včerejšího deštivého počasí jsem přečetla třetinu návodu k obsluze toho sofistikovaného přístroje a výběr ze 100 tipů pro digitální fotografování a dnes už jsem hrdě vyrazila ven s půlkilovým foťákem na krku. Fanča byla otrávená, protože musela pózovat, vracet se, sedat, lehat a dělat spoustu dalších cirkusových kousků .... a stejně to vypadá, že ten návod budu muset dočíst do konce ... pak tomu dávám tak dva roky a bude se na co dívat. Takže dnes to je ještě stále amatérismus (tj. s láskou), ale těšte se - mělo by se to zlepšovat!
Leží nerada, je po dešti
O to radostnější je pak přivolání
Soustředěný pozorovatel
Kdo to tam je?
A fofrem zpátky
Jen aby neproběhla objektivem!
Fanču to na balíkách baví I
Fanču to na balíkách baví II
Klopí zatáčku jak na ploché dráze
Fanču to na balíkách baví III
Fanču to na balíkách baví IV
Nebylo by tu něco k lovení?
Na zahrádce u Kytky
Lojza není doma a tak je na pózování klid
Ale tady něco k lovení je!
Hm, že by vlci v rouše beránčím?
Brouzdaliště
Pulci ulechtali kapříka k smrti a Fanča balancuje na hraně
Černá a Světlá - která je která?
Turistův pevný bod (jen aby nepohnul zeměkoulí)
Tůňka je po dešti plná
Už běžím!
Co že to mám udělat?
Jo, skočit!
Na stůl skočí sama - nikdo jí nemusí nic říkat
A nové balíky - snad tam vyskočí!
A už na nich lítá
Někdy ztrácí eleganci
Ale pořád ji to baví
Lítá jako čamrda
Pokus o detail
Šup dolů z piedestalu