Dnes jsem už potřetí vyvezla Fanču do Radlic na společné venčení s Kirou, Maggií a Tabinkou, ale dnes poprvé jsem vzala foťák. Výhledy z Dívčích hradů jsou totiž magické a nešlo odolat.
Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
RSSPřidejte si naše stránky do své RSS čtečky!
26. září 2008 | Fotogalerie »2008
Dnes jsem už potřetí vyvezla Fanču do Radlic na společné venčení s Kirou, Maggií a Tabinkou, ale dnes poprvé jsem vzala foťák. Výhledy z Dívčích hradů jsou totiž magické a nešlo odolat.
Holky si to užily náramně, i když na ridgebačí hry skoro nedošlo: Tabinka se sice snažila seč mohla, ale svým neutuchajícím snažením dosáhla jen toho, že Fanča už nebrblá, když jí ten uslintaný prcek v návalu náklonnosti olíže celou hlavu. Fanča s Kirou dávají přednost loveckým výpravám (a pár jich dnes podnikly), Tabi se vždy ochotně přidá, ale podezíráme ji, že většinou neví, o co jde, no a Maggie zůstává s námi: někdo nás musí hlídat.
Chvilku zpestření nám dopřál Arnie, který byl z té dívčí skvadry celý na větvi a nevěděl, do které hučet dřív. Paradoxně největší zájem o něj projevovala Tabina, kterou nadchne každý nový příchozí. Arnie ovšem tušil, že je nezletilá, a tak jejímu dotírání odolal.