Podařilo se mi až dosud před Fančou utajit existenci psího šampónu, ale nebojte se, není to žádná špindíra. Koupe se, víla moje křehká, v ranní rose.
Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
RSSPřidejte si naše stránky do své RSS čtečky!
26. května 2009 | Fotogalerie »2009
Podařilo se mi až dosud před Fančou utajit existenci psího šampónu, ale nebojte se, není to žádná špindíra. Koupe se, víla moje křehká, v ranní rose.
Po krátké omluvené absenci dnes Fanča obnovila své ranní rituály a tak ji zase mohu doprovázet ráno od půl šesté na dvě hodinky ven. Dnešní ráno se obzvlášť vydařilo - kromě stálic našeho ranního venčení Karči a Kleuše, jsme cestou domů potkali ještě Frantu. Se všemi si Fanča zařádila v poli, navzdory tomu, že už je obilí dost vysoké a po ránu mokré - a vodu Fanča dvakrát nemusí. Ale koupel v rose s obilnou masáží prostě miluje.
Odpoledne si nahodila nový obojek a jela se se mnou podívat na Brassilčata - přispěla tak k jejich (i své) socializaci, splnila misi, ale nakřivo z nich nebyla. To my - dvojnožci - teda jsme!