Fanča si kromě tréninkových coursingových běhů po oválu a do vrchu vystřihla i kombinovaný závod v coursingu a agilitách - obojí ve dvou kolech. Není to ten typ psa, který by byl z podobných aktivit celý bez sebe, i když coursing ji dost baví. S agilitami je to trochu horší a když se k jejímu flegmatismu přidá moje dezorientace v terénu, nemůžeme na poháry pomýšlet :-))
Tak trochu jsem čekala, že bude nadšená z toho, že s ní běžím .... radost měla, to ano, ale to ještě neznamenalo, že poběží i ona. U slalomu mi poskytla chvíli na popadnutí dechu: v prvním kole se zastavila už před ním s výrazem, že to dneska nedá, ve druhém kole si v polovině slalomu našla čas na diskusi o tom, jestli parkur vůbec dokončí. Přidejte k tomu ještě mé chyby v navádění a na víc jak šesté místo to nedá. Nepřestává mě udivovat, že jsme dvě třetiny startovního pole nechaly za sebou. V coursingu byla desátá, trochu si nadbíhala na druhé kolo (asi myslela, že ve dvoukolové soutěži se běží obě kola najednou :-)) a pak se musela vracet do cíle. Řekla bych, že jsme si ani letos svoji ostudu nepokazily :-))
U registrace jsme zjistili, že je soutěž dvoukolová
S rozvahou do prvního kola agilit
Kladinu zdoláváme pečlivě
Á hopík!
Šup do tunelu
Využívám příležitost a zkracuji si trať
Hoplá!
Fanča se mezi tyčkami jen míhá
A už se jí nechce
Uff, zvládli jsme to!
Áčko je hodně strmé
Fančo zpět! To je blbě!
Nejdřív tyhle skoky
To je brnkačka
Konečně v cíli
Odborník žasne, laik se diví (nevím, kdo je kdo)
Coursing - to je jiné kafe!
Vypouštím krakena
A už letí!
Náběh (zbytečný) na druhé kolo
2. kolo v agilitách
Skáče, holka, s přehledem
Jen to tak jistím
A tryskem na slalom!
Musíme si pomáhat
Možná by pomohlo, kdyby něco polkla
Játrovky zabraly
Nezbývá než zrychlit tempo