Z nedostatku sebekontroly jsem Fanču přihlásila na další psí podnik. Místo cestovní horečky se dostavila předodjezdová deprese, kterou jsme se pokusily všemi silami rozptýlit ranní procházkou po Dívčákách.
Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
RSSPřidejte si naše stránky do své RSS čtečky!
01. srpna 2009 | Fotogalerie »2009
Z nedostatku sebekontroly jsem Fanču přihlásila na další psí podnik. Místo cestovní horečky se dostavila předodjezdová deprese, kterou jsme se pokusily všemi silami rozptýlit ranní procházkou po Dívčákách.
Supervenčící parta ukázala svou sílu i ve svízelných lidských situacích: na dvě hodiny jsem se stala terčem posměšků a tak už nemusím sama vymýšlet důvody, jak jsme na ten nápad mohla přijít a o co všechno bych byla ochuzena, kdybych nejela. Pohár nerozhodnosti přetekl a jedeme!
Depka se nás drží jako klíště, ale procházka byla moc fajn. Přišla celebrita Honey, celá smečka z Magmabony a z Horoměřic s námi jela Eiby. Zejména mladší členové výpravy si setkání moc užívali. Fanča brousila v křoviscích i v louce, ale kromě jedné bažantí slepice nic nevyčmuchala. Rychle stoupající teploty nakonec zdolaly všechny, i temperamentní sestry Mellory a Eiby se k autům vracely už docela spořádaně. Nevím, jestli nám ten nadcházející týden bez nich nebude moc dlouhý...