V pátek večer si Fanča sbalila svých pět granulí, v sobotu nad ránem k nim přibalila svou příležitostnou au pair Irenu a vyrazily jsme na jih.
Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
RSSPřidejte si naše stránky do své RSS čtečky!
20. září 2009 | Fotogalerie »2009
V pátek večer si Fanča sbalila svých pět granulí, v sobotu nad ránem k nim přibalila svou příležitostnou au pair Irenu a vyrazily jsme na jih.
Nadcházející týden budeme trávit ve Ville Oliva u vesničky Peroj na Istrii - světáci takovým místům říkají "in the middle of nowhere". Vilku máme jen pro sebe, zahradní brankou se vchází na kamenitou pláž a na pláži není kromě racků ani noha.
Cestu jsme zvládly velmi dobře (složila jsem i malého bobříka z údržby vozu a na čtvrté upozornění elektronických chytráků jsem do motoru dolila olej) a v půl šesté odpoledne už jsme šly Fanče ukázat moře. Víc než ta spousta vody ji zaujaly pachy a dost si to na břehu užívá. Aby splynula s okolím, vyválela se hned v mokrých chaluhách a tak máme vilku stylově provoněnou (chcíplou rybu ničím nepřerazíš!). Dnes před sedmou hodinou ranní jsme si dopřály procházku podél moře a o půl osmé jsme se smočily - Fanča po kotníčky a já po kolínka - nikam nekvaltujeme :-).