Dnes jsem vytáhla Fanču do Velké Dobré, abych zjistila, jak se vyrovnávají se skutečností, že Brassila konečně hárá.
Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
RSSPřidejte si naše stránky do své RSS čtečky!
25. ledna 2009 | Fotogalerie »2009
Dnes jsem vytáhla Fanču do Velké Dobré, abych zjistila, jak se vyrovnávají se skutečností, že Brassila konečně hárá.
Dozvěděla jsem se, že jsou na tom stejně jako silničáři: tak dlouho se na věc připravují, až je její příchod dokonale zaskočí. Brassila začala hárat minulý týden a všechny stokrát promýšlené přípravy začaly naostro. Ze supervenčící party nezůstal pro dnešek kámen na kameni (psí kluci jsou a priori diskvalifikovaní, Qwandoya jela sbírat metály na výstavu, Honey jsme utahali včera) a tak jsme s Evou a třemi zrzundami procouraly lesy kolem Velké Dobré samy. Tři zrzundy je vlastně trochu nadsazené číslo: většinou se kolem nás motaly jen dvě, Fanču totiž řeči o štěňatech - nota bene ještě nepočatých - pochopitelně nezajímaly a věnovala se s velkým nasazením pečlivé prohlídce místního revíru. Fotek je proto jen pár, nebudu přeci pořád fotit cizí psy ;-)