Pár dní už to vypadalo, že jaro je tady... a teď tohle!
Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
RSSPřidejte si naše stránky do své RSS čtečky!
06. března 2010 | Fotogalerie »2010
Pár dní už to vypadalo, že jaro je tady... a teď tohle!
Fanča se s Honey sešla opět ve Štěchovicích. Oschlé louky z minulého týdne lákaly k natažení coursingové dráhy... jenže dnes bylo jak o Vánocích! Sníh se nejdřív docela romanticky snášel (jestli v tom teda ještě někdo nějakou romantiku vůbec může vidět) a později sypalo úplně nekřesťansky. Jenže: když už byla výbavička nachystaná, nebylo zbytí! Prošli jsme s Honey, Tabi a Maggií nedaleký les a po dvou hodinách jsme v chumelenici rozbalili fidlátka a šlo se na věc. Fanča byla nadšená! To se ovšem nedá říct o všech účastnících výletu... hned jak v prvním běhu ruplo lanko, ruply nervy i některým z přítomných, sbalili neběhavce a jeli se muchlat s utěšeně rostoucími Qwnadoyčaty.
My, trpělivější, jsme navzdory nepřízni počasí rozběhali mašinku, Fanču i Honey... a mě. Dala jsem dráhu asi šestkrát a mám opravdu dost.
V průběhu hodinového zápolení intelektuálů s technikou se na dráhu dostaly obě - coursingová matadorka Fanča i Honey, která dnes, ve svých čtyřech letech, měla premiéru a chytla se na první škrtnutí!!! Fanče v ní roste zdatná konkurence a výkony obou zatím sráží jen bezradnost technického personálu. Ale my jim to brzy natřeme!!!
S vylítanou Fančou jsem jukla na Kirunčiny hrošíky... trochu předbíhají kalendář a vypadají o týden starší (těžší, větší, šikovnější, rychlejší...). Teď se tomu ještě smějeme....