Když jsem dnes Fanče navrhla svatojiřskou pouť do Štěchovic. trochu mrmlala .... ty malé piraňky jí už pěkně lezou krkem. Nakonec se nechala uplatit slibem coursingu a navíc jsem vyslovila nevšední slůvko piknik: to ji zaujalo.
Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
RSSPřidejte si naše stránky do své RSS čtečky!
24. dubna 2010 | Fotogalerie »2010
Když jsem dnes Fanče navrhla svatojiřskou pouť do Štěchovic. trochu mrmlala .... ty malé piraňky jí už pěkně lezou krkem. Nakonec se nechala uplatit slibem coursingu a navíc jsem vyslovila nevšední slůvko piknik: to ji zaujalo.
Když zjistila, že piknik se opět týká nejdřív těch zrzavých rabijáků, byla opravdu rozmrzelá ... a nic na tom nezměnila pohoda na sluncem zalité louce. Ožila, až když se po odjezdu malých bobíkových bufeťáků natáhlo lanko a v zelené trávě začal svištět střapeček. Neběhalo se tentokrát moc dlouho. Jednak nám chyběla zručná obsluha aku-vrtačky (výstava v Českých Budějovicích byla najednou přednější), Honey neměla na běhání náladu a v přilehlých křoviscích budovala útulky pro svou početnou - virtuální - smečku, a tak běhaly jen Mellory a Fanča. jenže obě chytaly - drze - střapeček už na trati ... a bylo teplo. Nikomu nevadilo, když jsme po pár bězích sbalili fidlátka a vybalili grilované kuře - tenhle piknik už Fanče připadal docela zábavný a svolila, že příště pojede zase.
Kromě fotek v galerii najdete další zde.