Jen opravdový škarohlíd by si mohl myslet, že dnešní titulek má něco společného s Fančiným současným duševním rozpoložením.
Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
RSSPřidejte si naše stránky do své RSS čtečky!
19. června 2010 | Fotogalerie »2010
Jen opravdový škarohlíd by si mohl myslet, že dnešní titulek má něco společného s Fančiným současným duševním rozpoložením.
Fanynka se totiž má jako prase v žitě! Užívá si svou pozdně-jarní lázeňskou kúru v Krkonoších, pravidelně obíhá Kravák a do příprav na rozšíření smečky se nezapojuje. Všechno abych dělala já. V pátek odpoledne jsem se stavila v Jičíně zkontrolovat, jak Valdštejňátka rostou, s potěšením jsem zjistila, že do krásy, a když jsem Fanče podávala hlášení, ohrnula pysky s tím, že divně smrdím.
Abych si ji udobřila, vyběhla jsem s ní dnes ráno kolem Kraví hory a odpoledne jsem ji vzala na 35. ročník Úpění. Z všelikých plavidel zrovna na větvi nebyla, ale procházka kolem Úpy po červené, zelené, žluté a modré ji oslovila. Řekla by vám to sama, ale nemůže. Funí do polštáře.