Tak už jsme tam byli zase. Na klubovou výstavu na Orlík jezdíme pravidelně a přitom to s těmi kluby mám jako Woody Allen: "Nikdy bych nechtěl být členem klubu, který by mě přijal za člena."
Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
RSSPřidejte si naše stránky do své RSS čtečky!
05. září 2010 | Fotogalerie »2010
Tak už jsme tam byli zase. Na klubovou výstavu na Orlík jezdíme pravidelně a přitom to s těmi kluby mám jako Woody Allen: "Nikdy bych nechtěl být členem klubu, který by mě přijal za člena."
Nejsem ani členem klubu, ani nevystavujeme, a tak nikomu nevadíme. Můžeme se proto naplno věnovat roli maskota týmu SVP. Letošní sestava byla silná a úspěšná. Ostřílené šampiony Brassilu a Dara posílily dorostenky Moon a Ashari a zejména první den se na stupních vítězů střídali všichni jako na běžícím pásu. Fanča s Týnou se střídaly v polehávání u kruhu a v autě a těšily se na slíbenou procházku po pláži. Ta měla být po sezóně vylidněná .... ale nebyla. V pravidelných intervalech ji lemovala hnízda mlčenlivých rybářů, které smečka zrzounů s bílým doplňkem očividně vytrhla z letargie. Obdobné vytržení jsme jim dopřáli ještě ráno, po noci v poloprázdném autocampingu Velký Vír. Víkendovou seanci u výstavního kruhu jsme s Fančou a Týnou zakončily brzy po poledni společnou procházkou a frčely jsme domů. Až se z toho návalu emocí prospí, proberu s nimi účast na příštím ročníku.
Fanča s Týnou se na Orlíku setkaly se svými sestrami: Fanča s Carrie a Týna s Rainie. Zejména mladší duo spolu dlouze cosi řešilo - záznam z části diskuse najdete tady.
Fotografie dokumentující alespoň část dění ve výstavních kruzích jsou tady.