Když jsem ráno tahala Fanču s Týnou z kanafasu, slibovala jsem jim idylku na Dívčích hradech s Honey a Munítkem. Nevěděla jsem, že Simona řekla Hance, Hanka řekla Lence, Lenka řekla Ireně, Irena řekla Tamaře ...
Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
RSSPřidejte si naše stránky do své RSS čtečky!
23. října 2010 | Fotogalerie »2010
Když jsem ráno tahala Fanču s Týnou z kanafasu, slibovala jsem jim idylku na Dívčích hradech s Honey a Munítkem. Nevěděla jsem, že Simona řekla Hance, Hanka řekla Lence, Lenka řekla Ireně, Irena řekla Tamaře ...
A tak se sešlo jedenáct psů, mrazivé ráno brzy prohřálo slunce a bylo báječně. Příjemným zpestřením byla přítomnost půlroční dobrmanky Carrie, i když pozornost většiny přítomných dam na sebe strhli Dar a Cairo. Obletovaly je střídavě Qwandoyky, Honey i Moon a na Týnu se dostalo, až když výše jmenované odešly: pak měla Caira celého pro sebe a dost si to užila. Když jsme se po dvou a půl hodinách vraceli k autům, sotva pletla nohama.
Ve tři odpoledne už zase byla čilá jako rybička a připravená vyrazit za Eiby. Fanča hudrovala, že už rozhodně nikam nejde, ale nakonec byla ráda, že se nechala přesvědčit. Ani ne tak kvůli setkání s Hippem, ale kvůli myškám. Strniště totiž zrovna mizelo pod radlicemi a tak měla poslední příležitost jim říct to své good-bye. Bylo to pěkné venčení.
Společná (dala zabrat: zleva vzadu Kira, před ní Moon, Fanča, Honey a za ní Tessy, Týna, Carrie, Tabi, Dar a Cairo)