Berllyn dnes složila bobříka odvahy: obstála na výbornou při socializační misi za asistence Fanči a Týny.
Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
RSSPřidejte si naše stránky do své RSS čtečky!
30. června 2011 | Fotogalerie »2011
Berllyn dnes složila bobříka odvahy: obstála na výbornou při socializační misi za asistence Fanči a Týny.
Dnes si Berllyn na chvíli vyzkoušela, jaký je život bez maminky, když strávila pár chvil u nás a pak s Fančou a Týnou zvládla cestu ve FANČINĚ autě k lesu. Ani nevím, proč padl los na nás. Snad je to tím, že je Týna oblíbený kumpán. Fančin vřelý vztah ke štěňatům a skutečnost, že zpacifikovala Týnu, by také mohly hrát roli při výběru, ale nejspíš podružnou.
Berllyn se u nás jen krátce porozhlédla, dostala pár facek od Týny a přesouvaly jsme se na procházku do Tuchoměřického lesa. Když jsem Berllyn zdvihala ze země a nakládala ji do auta k Fanče a Týně, slyšela jsem úplně zřetelně Fančino: "To si snad ze mě děláš blázny?!?", ale zbytek cesty ani necekla. Berllyn se cestou snažila dostat za volant, ale tam bylo obsazeno, takže jsme na místo dojely vlastně docela spořádaně.
Berllyn si tak mohla za odměnu prohlédnout kus našeho lesa včetně pomníku sv. Juliány, potoka a několika přístřešků, které si postavili místní Hobiti, a není vyloučeno, že přijde zas.