Rituály s vysvědčením Fanču ani Týnu neoslovily, ale na prázdniny slyšely dobře. A kde jinde začít prázdniny než na horách!
Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
RSSPřidejte si naše stránky do své RSS čtečky!
03. července 2011 | Fotogalerie »2011
Rituály s vysvědčením Fanču ani Týnu neoslovily, ale na prázdniny slyšely dobře. A kde jinde začít prázdniny než na horách!
Sobotní dopoledne patřilo prostným pod tmavými mraky, mezi kterými ještě tu a tam prosvitlo slunce. Odpoledne sportovkyně zaslouženě odpočívaly a já jsem za ně vzala intelektuální část programu a na XI. dni Výčepního listu skoukla výstavu fotek "kolegy" Jindřicha Štreita a divadelní kus Robinson Crusoe v podání Víti Marčíka.
SVP zatím řádila na Dívčích hradech s Edíkem - fotodokumentace není k dispozici, navíc Edíka by v trávě stejně nebylo vidět. Co ale k vidění je - a nemusíte pro to chodit daleko - jsou nové počiny členů SVP vzešlé z potřeby učinit nejen své psy šťastnými. V parádním e-shopu ProfiDogs najdete módní doplňky pro své psy i pro sebe. Ti, kteří vyhledávají luxus a pohodlí, by měli zabrousit sem a udělat si trochu radosti. Fanče ani Týně jsem to ještě neřekla... nevím, čeho se bojím víc: že budou chtít moji kreditku a vrhnou se do nákupů nebo že budou chtít také svůj obchůdek!