To zas byl den plný zážitků!
Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
RSSPřidejte si naše stránky do své RSS čtečky!
15. října 2011 | Fotogalerie »2011
To zas byl den plný zážitků!
Pro Fanču a Týnu byl největším zážitkem fakt, že se svezly z gauče ráno v půl deváté a vrátily se tam až v šest večer.
Na devátou byly totiž domluvené Dívčáky s Honey a Moon s tradičním cílem odbourat alespoň část přebytečné energie dorostenkám, které měly na poledne předplacený cvičák. Dnes to od nás bylo obzvlášť obětavé: teploměr ukazoval 1 stupeň - milosrdně nad nulou - Dívčí hrady byly zahalené v mlze a bylo opravdu nevlídno. Tak nevlídno, že nelítaly mouchy a Fanča zase začala být družná. A ta její družnost začíná ostatním přerůstat přes hlavu.
Před polednem jsme se přesunuly na cvičák a trochu překvapivě jsme si tam vysloužily dvojitého pašáka, protože obě dorostenky cvičily bez keců. Bylo by asi přehnané předstírat, že cvičily s chutí a nadšením, ale daly to.
Ve dvě odpoledne měla na Dívčákách sraz mírně pokročilá štěňata, která chodí do školy na Hafbezobav. Kromě Baboolíků a Kima se mezi ně zamíchali dva Fančini synovci - Buddy a Azizi - a víte vy co? Fanča je vůbec nepoznala!!!
Fanča s Týnou zvládly odpolední doprovod s občasnými excesy - to když se jim Rif dvořil víc, než byly jejich křehké duše schopny zvládnout - ale jinak byly v pohodě a Fanynka dokonce hodila opalovačku, když měli mladí uprostřed procházky výcvik.
A já jsem dostala řízek s bramborovým salátem za to, že budu fotit. Tímto se ze mě stal profesionál. Pro vás z toho nic neplyne: fotky jsou stále stejné a opravdu hodně jich najdete tady (na cvičáku jsem půjčila foťák do ruky někomu, kdy si myslel, že drží kalašnikova...)