Znáte tu "Mám jednu tetu v Bechyni, jezdí k nám na návštěvu..."? Já mám tetu v Mimoni a na návštěvu jsme jeli my k ní.
Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
RSSPřidejte si naše stránky do své RSS čtečky!
14. listopadu 2011 | Fotogalerie »2011
Znáte tu "Mám jednu tetu v Bechyni, jezdí k nám na návštěvu..."? Já mám tetu v Mimoni a na návštěvu jsme jeli my k ní.
První vstala Týna, o půl páté ráno a řvala na celý dům, asi už se hodně těšila. Před šestou provianťák, protože holky se přeci musí před cestou aspoň trochu najíst. V sedm já, protože ranní procházka být musí, a tak šupky-dupky okolo Kraváku. A před devátou jsme vyrazili směr Mimoň. Sjeli jsme s hor, projeli zamlženým údolím Jizery a kousek před Ralskem už jsme zase měli modré nebe nad hlavou.
Rodinnou debatu o tom, co dělá Naďa a jak je na tom Olina, jsme s Fančou a Týnou proložily výletem do Hradčan. Dvě a půl hodiny po písčitých cestách, borovými lesy a kolem pískovcových skal byl příjemný bonus, a když se po návratu z procházky mohly Fanča s Týnou seznámit s andulkou Pepikem, bylo jasné, že rodinný výlet u nich uspěl.
Fatky jsou také tady.