Týna měla jeden den na rekonvalescenci po úžasné, ale vysilující dovolené se SVP, a vrhla se do svého druhého závodu.
Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
RSSPřidejte si naše stránky do své RSS čtečky!
10. září 2012 | Fotogalerie »2012
Týna měla jeden den na rekonvalescenci po úžasné, ale vysilující dovolené se SVP, a vrhla se do svého druhého závodu.
Že toho odpočinku nebylo mnoho, mne napadlo hned, když jsem viděla trať: 700 m klikatících se do prudkého kopce pod vlekem ve ski-areálu Olešnice. S piknikem uprostřed cesty by to pro mne byl celodenní výlet!
Ne tak pro Týnu. Přešla mlčením naši zastávku na hradě Pernštejn (Fanynka chtěla z toho výletu také něco mít) a z jejího pohledu úplně zbytečnou procházku pod hradem. Od auta zaparkovaného přímo u startu (a cíle) dávala hlasitě najevo, že na start nehodlá dlouho čekat. Fanynka svorně s ní vyla jako šakal celé odpoledne. Když v zapadajícím slunci Týna slezla z bedny s kokardou za 3. místo, docvaklo Fanče, že tu dnes byla jen v roli cheer-leadera. Viditelně zalitovala, že se do zpěvu neopřela víc... ale dlouho litovat nebude, už máme plán....
Další fotky jsou tady.