Na Summer Camp jsme s Fančou jezdily rády. Týně už jsou tři a pořád neví, o co jde. Letos to napravujeme.
Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
RSSPřidejte si naše stránky do své RSS čtečky!
07. července 2013 | Fotogalerie »2013
Na Summer Camp jsme s Fančou jezdily rády. Týně už jsou tři a pořád neví, o co jde. Letos to napravujeme.
Místo i termín konání nám padly do noty a tak jsme od soboty tady. Spolu s námi dalších víc jak 70 RR a jejich sportovně naladěných doprovodů. Program nabitý s atraktivním zahajovacím rovinovým dostihem na cca 250 metrů.
Překvapení první: obě se v chatce okamžitě zabydlely a nedělaly žádné scény, když jsem odcházela.
Překvapení druhé: Fanča zdrha z procházky v lese na dráhu - stačilo, že jen zaslechla šustění střapečku v trávě a hvízdání lanka (uvázala jsem Týnu ke stromu, nechala ji hlídat foťák a běžela odchytit Fanču; ta skotačila kolem střapečku a byla šťastná! .... Pěkné vystoupení to bylo! Škoda, že jsem pro oči zalité potem neviděla nadšené obličeje diváků.
Překvapení třetí: Fanča ze zavřené chatky vyskočila oknem (šla jsem si po sportovním výkonu svlažit hrdlo) - i přivřené okno zvládla otevřít.
Zbytek coursingového dne vyšilovala, předvedla vytí v chatce i před a dala pokoj, až když si v podvečer prošla louku a zjistila, že už tam žádný střapeček není.
Týnka si zaběhla dvakrát sprint, ale snad proto, že se nemohla blýsknout svou obratností, úsilím a inteligencí ;-) žádného impozantního výsledku nedosáhla. I tak nám letos Summer camp začal opravdu hezky ;-)