Se štěnětem je fajn to, že spoustu věcí prožíváte opět poprvé. Fajn je to teda jen někdy....
Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
RSSPřidejte si naše stránky do své RSS čtečky!
04. srpna 2014 | Fotogalerie »2014
Se štěnětem je fajn to, že spoustu věcí prožíváte opět poprvé. Fajn je to teda jen někdy....
Když se nadchla kariérou Radka Jaroše a rozhodla se, že místo Koruny Himaláje začne s Korunou Krkonoš, podporovala jsem ji. Na její první výstup na Rýchory (tj. první tisícovka v portfoliu) jsem navíc vylákala Olivera, aby to teda měla se vší parádou.
Když se v neděli ráno rozhodla, že bude lovecká, podpory se nedočkala. Sama musela vypíchnout srnu a hnát za ní s úpěnlivým kvílením (Fanča ani Týna se nepřidaly), cestou z lesa se dočkala setkání se srncem - čekal u našeho auta. Byl to srnec mnohem statečnější než půlroční catahoula a hnal ji přes pole, že se nestačila divit! (Fanča s Týnou by se bývaly přidaly - ani nevím, na kterou stranu - ale měly utrum). Večer se jeden říjící trumbera procházel přímo za plotem. Zatímco Fanča s Týnou mě potichu doprovázely až k němu ... Catahoula začala ječet a srnec vzal nohy na ramena, Kali navíc objevila otevřenou branku a běžela se podívat zblízka ... opět sama. Krátká epizoda s louisiánským mamánkem patrně skončila :-)