Kali s Týnou se o tomto víkendu vrhly do závodění ve svých disciplínách. A obě si vedly skvěle!
Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
RSSPřidejte si naše stránky do své RSS čtečky!
24. října 2016 | Fotogalerie »2016
Kali s Týnou se o tomto víkendu vrhly do závodění ve svých disciplínách. A obě si vedly skvěle!
V sobotu nastoupila Kali do záchranářského závodu SAR DOG Cup 2016 - Rubble spolu s dalšími 16 závodníky. Ve třech terénech našla docela s přehledem všech sedm figurantů a označila je. V čase, který je pro ni více než lichotivý. Ztratila body jen za to, že jí už u třetího figuranta docvaklo, že krabičky mám dnes já a radostně si od něj (poněkud brzo) běžela pro odměnu. A u toho v tmavé díře ve sklepě pod schody jí neměl přeskakovat hlásek ;-) Ale jinak se jí nedalo nic vytknout. S mým zdravotnickým zásahem u figuranta zavaleného dřevem se její výkon srovnávat nedá: toho jsem navždy zbavila bolesti během prvních vteřin svého snažení. Tak to máme jeden mrtvý a 45 bodů pryč. Kalichovi to stačilo na 10. místo a slavilo se bujaře.
V neděli se Týna nechala vyvézt do Orlova na zakončení coursingové sezóny. Na startovní listině Final Wind Cupu bylo osmdesát závodníků a jenom jeden ridgeback. Ale té holce to vůbec nevadilo a hrdě se pustila za střapcem po boku beaucerona. A byla naprosto úžasná. Že bude první mezi ridgebacky, to se dalo odhadnout už při přejímce, ale ona k tomu přidala i nejlepší bodové hodnocení v prvním kole a celkový součet stejný s nejlepším psem i fenou dne! (O titulu rozhodl jediný bod v druhém kole). Na to, že na startovní listině patřila mezi nejstarší borce, to byl parádní výkon. To dá rozum, že se slavilo bujaře ;-)
Další fotky ze záchranářského závodu jsou tady.
Další fotky z coursingového závodu jsou tady.