Naše kynologické zářezy s Kalichem a Týnou z posledních akcí vyvolávají úsměvy i na tvářích těch, kterým jsme až dosud byly tak nějak jedno.
Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
RSSPřidejte si naše stránky do své RSS čtečky!
06. června 2017 | Fotogalerie »2017
Naše kynologické zářezy s Kalichem a Týnou z posledních akcí vyvolávají úsměvy i na tvářích těch, kterým jsme až dosud byly tak nějak jedno.
Jde nám to fakt skvěle: Kali se hrdě zúčastnila Poháru plemen, kde na sebe vzala odpovědnost v plošném vyhledávání. Našla všechny tři figuranty: prvního přesvědčivě a sebevědomě označila. Nic nedostala, protože taková jsou pravidla hry. Druhého našla taky, ale značení už bylo jen dlouhým významným pohledem, který rozhodčí vůbec nebere v potaz. U třetího blafla jednou a běžela mi naproti, protože už s jistotou věděla, že ta krabička je u mě. Byl to druhý nejhorší výkon dne a přispěl významnou měrou k poslednímu místu leopardího týmu.
Den na to jela Týna na Mistrovství Čech do Ješína. Krátce po startu do ní vrazila fena, která jí křižovala dráhu. Nebylo to nic dramatického, ale Týna z toho drama udělala: nejdřív se ozvalo její lítostivé "Mamííí, ona do mě bouchla" a pak zůstala stát a zírala... střapec prolétl půlkou dráhy, než se nechala přemluvit a vyrazila na lov. Trochu překvapivě postoupila do druhého kola, které nakonec překazil déšť. Domů jela s bramborovou medailí, za kterou vděčí nízké účasti RR v jinak rekordně obsazeném závodu.
Sečteno a podtrženo: nejlépe jim jde poflakovánií - na zahradě, v lese, u vody, s míčkem i bez něj. Zruším jim všechny koužky!!!!