Kali si tu záchranařinu tak trochu plete s partyzánštinou.
Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
RSSPřidejte si naše stránky do své RSS čtečky!
10. června 2017 | Fotogalerie »2017
Kali si tu záchranařinu tak trochu plete s partyzánštinou.
Z ní by měl radost snad jenom Julek Fučík.... ona totiž co ví, to nepoví! A je v tom fakt dobrá!!!
Na záchranářském závodu pod Řípem se sešlo jedenáct týmů. Papírově jsme byly nejslabší, ale i tak jsme v duchu pokukovaly po první desítce: Kali za sebou měla pár tréninků, na kterých excelovala, takže se jiskérka naděje opět rozplápolala. Navíc jsem Kalibrndě vylosovala startovní číslo jedna: na start šla čiperná a mnohem dřív než nastala vedra. V ploše ji trochu zaskočilo to procesí, které ji při hledání figurantů pronásledovalo: rozhodčí, velitel zásahu, pár čumilů ... a to stačilo, aby z ní byl partyzán. Byla u všech figurantů, ale úkryt prozradila jen u jednoho, a to ještě pod nátlakem. V sutině si vedla lépe: tam za ní nikdo nesměl. Prvního figuranta našla docela brzo, ale pak se nechala rozptylovat masem schovaným ve staré ledničce a houskou se šunkou ukrytou ve skříni. Tyto dva úkryty ji bavily nejvíc! Druhého figuranta navětřila, ale musela by za ním servírovacím okénkem... a tudy způsobné děvče nechodí. Do posledního terénu, kde byl třetí figurant, jsme se pro samé těkání mezi masem a houskou vůbec nedostaly.
Nakonec jsem našemu týmu pomohla sama při zdravovědě: byl to můj historicky první zásah, kdy raněný nezemřel hned při prvním pokusu o oživení. Takže ano: lepšíme se :-D
Fotky z nedělního cvičáku jsou tady.