Na letní výcvikový tábor Psiška OB nás zavála fejsbůková náhoda. Rozhodně náhoda z těch šťastných!
Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
RSSPřidejte si naše stránky do své RSS čtečky!
07. července 2017 | Fotogalerie »2017
Lokalita, počasí, trenérky, osazenstvo, Strakonický dudák... všechno bylo na jedničku! Kali měla dvoufázový trénink obedience a Týnka si každý den začuchala se zkušenějšími borci... a rostla před očima! Fanynka měla na starosti procházky a výlet a vzhledem k letitým zkušenostem pochopitelně obstála na výbornou. Schema běžného táborového dne jsme měly každá trochu odlišné, ale v některých fázích jsme se sešly:
Kali: výcvik-plavání-procházka-siesta-výcvik-plavání-procházka-odpočinek
Týna: odpočinek-čumění na Kalichovo plavání-procházka-siesta-výcvik-čumění na Kalichovo plavání-procházka-odpočinek
Fanča: odpočinek-čumění na Kalichovo plavání-procházka-siesta-odpočinek-čumění na Kalichovo plavání-procházka-odpočinek
Já: lekce s Kali-se všemi k vodě-procházka-siesta-lekce s Kali-lekce s Týnou-se všemi k vodě-procházka-odpočinek
Se siestou a odpočinkem mi pomáhal Strakonický dudák, takže se to dalo docela dobře ustát. Týden to byl úžasný!!! Týnuška se naučila značit a já to umím poznat, takže může na zetka, Kali má plný blok poznámek k domácím úkolům a všechny jsme opět udělaly obrovský dojem: hlavně zrzky tím, že v táboře po celou dobu nepotřebovaly vodítko, družily se umírněně a byly důstojné. Kali předvedla několik svých úsměvných kousků, kterými srazila mé ego na bod mrazu a vysloužila si jedinou táborovou mexickou vlnu. Nejen kvůli lákavé nabídce od vysloužilého policejního majora jedeme za rok zase!!!
Další fotky jsou tady.