Je to tak trochu i pozdní aktualizace (ach to čekání na fotky!), ale kdo si počká, ten se dočká!
Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
RSSPřidejte si naše stránky do své RSS čtečky!
22. listopadu 2018 | Fotogalerie »2018
Je to tak trochu i pozdní aktualizace (ach to čekání na fotky!), ale kdo si počká, ten se dočká!
Záchranářských závodů pořádaných sdružením Search for Fun se s Kalichem účastníme pravidelně. Tentokrát Kalibrndě hrálo do karet i to, že se hledalo v jejím domovském terénu na Skuhrově a bezvýznamná není ani skutečnost, že šlo o časovku a tudíž se nikdo "nezachraňoval" (tzn.: nemohla jsem svými oživovacími pokusy Kalicha sestřelit z piedestalu).
Na dvoudenním klání se sešlo 25 týmů, které měly vždy 20 minut na prohledání rozlehlého areálu bývalé sladovny, s cílem nalézt co nejvíce figurantů. Těch bylo ve třech podlažích schováno celkem 8 v různě obtížných úkrytech. Od úkrytů "na kontakt", po složité výšky/hloubky, úkryty blízko sebe, které vyžadovaly pozornost psovoda, či úkryty hodně vzdálené od psovoda. Od obtížnosti se odvíjelo bodové hodnocení jednotlivých úkrytů. Takže nebyl nález jako nález.
Kalibrnda se dost vyblbla už u prvního figuranta, u jednoduchého úkrytu strávila pěkných 6 minut, takže ambice už s námi, v našem tažení sladovnou, nepokračovaly. A jen je setřásla, značila jednoho za druhým! Nebudu vás napínat: páté jsme byly!!!! A úplně nejkrásnější bylo pozorovat, jak ji to baví!
Druhý den závodu jsme se zúčastnily doprovodného programu: dogbiatlonu v zahradě liteňského zámku. 900m okruh - střelba ve stoje - 900m okruh - střelba vleže - 900 m okruh - traverz psa .... Přestože jsem měla dva psy, anebo právě proto, jsem biatlon nedokončila: střelba vleže jim připadala tak srandovní, že mi na zádech rozpoutaly hotové peklo! V tom by nevystřelila ani Koukalová!
Byl to nezapomenutelný víkend se spoustou fotek tady a od Jany Volkové tady a tady... a ve fotogalerii.