Jak bylo na Šajtavě v srpnu? Nádherně!!!!
Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.
RSSPřidejte si naše stránky do své RSS čtečky!
09. srpna 2024 | Fotogalerie »2024
Jak bylo na Šajtavě v srpnu? Nádherně!!!!
Nebyla taková vedra, jako v červenci, pejsci pookřáli a předváděli to nejlepší co v nich je. S Rozárou se povedl reparát na řadách a má hotovou D3 a tím pádem i Mastera of Discrimination. S Kalinkou jsem šla na N3 - zkoušky byly druhý táborový den, Kali odpočatá a motivovaná, počasí příjemné, všechno nám hrálo do karet. Kali nevymýšlela žádné hovadiny, nehrabala, neryla a v malém terénu označila dva vzorky blízko sebe. Přeměřila jsem vzdálenost svým okem z Kašparovy krávy a usoudila jsem, že je to moc blízko. Nebylo! Vyfrčely jsme, protože nevím, jak vypadá vzdálenost 50 cm! (Velké terény, v následném tréninku, zvládla Kali levou zadní!)
S Kalichem vyšla nominace na Mistrovství ČR v noseworku a zahájila svou přípravu zaměřenou na posílení fyzické kondice (protože v hlavě to má srovnané už dávno :-D ) Pravidelně chodila plavat do Kačerovských rybníků, což Rozára kvitovala s velkým nadšením. Když k tomu přidáme skutečnost, že začaly růst houby a pár hranatých rumů, je z toho týden jak vyšitý!!!
Další fotky jsou tady.